Luthmarnick is zeker geen onbekende in Rijswijk! Hij was de oprichter van Sport&Evenementen Haaglanden en met name zeer betrokken in Rijswijk met diverse evenementen en sportactiviteiten.

Luthmarnick is nu bestuurder bij Sportief bezig Groep. Luthmarnick Maria:
“Sportief Besteed Groep is een overkoepelende organisatie die de maatschappelijke kracht van sport en cultuur inzet om een sociaal welzijn te realiseren bij inwoners. Sportief Besteed Groep bestaat uit 7 dochterondernemingen. Stuk voor stuk met een eigen werkgebied en specialisme, maar gedreven door dezelfde visie: bouwen aan een omgeving waar alle inwoners mee kunnen doen door het realiseren van vitale en saamhorige wijken en zelfredzame burgers. Om dit te bereiken brengen we organisaties uit verschillende domeinen met elkaar in verbinding en werken we samen met partners en inwoners.”

Haaglanden Beweegt
“Het is niet zo verwonderlijk dat mijn favoriete plekken van Rijswijk de sportaccommodaties zijn, ooit waren dat de velden van Haaglandia, maar ook de vele sportactiviteiten waar ik in het verre verleden zelf aan heb mogen deelnemen in de Marimbahal en De Schilp vallen hieronder. De voornaamste reden is dat ik natuurlijk veel met sport heb en als initiatiefnemer van Haaglanden Beweegt dat ook wil uitdragen.”

Voor meer informatie: www.haaglandenbeweegt.nl