Geeft u de honden of katten in het Dierenasiel en Pension ’t Julialaantje een last minute gouden mandje? Begin november start de renovatie van het dierenasiel. Omdat een grote verbouwing en de opvang van dieren niet samengaan, is het asiel een paar maanden gesloten. De opvang wordt tijdelijk overgenomen door het asiel in Zoetermeer.

Om dit collega-asiel zo min mogelijk te belasten en zeker ook om onnodige extra verhuisbewegingen voor de dieren te voorkomen, wil het dierenasiel in Rijswijk zoveel mogelijk honden en katten die nu in de opvang zitten nog voor de verhuizing een extra kans op een definitief thuis bieden. Dus als u toch dacht aan het adopteren van een hond of kat uit het asiel doe het dan nu!

Van vrijdag 21 oktober tot en met zondag 23 oktober zijn er speciale warme huisdagen. Zij zijn dan extra lang open. Op de site http://www.asieljulialaantje.nl/ staat veel informatie over de dieren, maar zelf een kijkje nemen raden wij van harte aan. U krijgt de informatie dan uit de eerste hand en kunt gelijk afspraken met de medewerkers maken.

Speciale warme huisdagen:

Zaterdag 22 oktober van 13.30 uur tot 21.00 uur
Zondag 23 oktober van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Adres : Julialaantje 50 in Rijswijk