Organisaties, stichtingen en verenigingen in Rijswijk kunnen tot 28 november de Vrijwilligerspas aanvragen voor hun vrijwilligers via het Vrijwilligerscentrum van Welzijn Rijswijk.

We kennen allemaal het belang van vrijwilligers binnen de samenleving. Zonder de inzet van vrijwilligers zouden sportverenigingen, culturele instellingen, kerken en zorginstellingen niet kunnen draaien. Daarom stimuleert de gemeente  vrijwilligerswerk en proberen we vrijwilligerswerk zo aantrekkelijk mogelijk te maken.  We waarderen vrijwilligers onder andere door het aanbieden van een vrijwilligersverzekering, met een jaarlijkse onderscheiding en de vrijwilligerspas.

De Rijswijkse vrijwilligerspas is gratis en geeft recht op interessante aanbiedingen en leuke kortingen. Het kan gaan om een korting op een aankoop, een cadeautje of een lekker etentje voor een speciale prijs. Ruim negentig lokale ondernemers doen aan dit initiatief mee.

Wanneer u als vrijwilliger actief bent in Rijswijk, neem dan contact met de contactpersoon van de organisatie waar u vrijwilligerswerk doet. Hij of zij kan dan een vrijwilligerspas voor u aanvragen.

Wilt u meer informatie mail dan naar: [email protected]