Rijswijks burgemeester, Michel Bezuijen, zet zich ook in als sportbestuurder. Als voorzitter van het bestuur van de badmintonbond probeert hij het badminton weer op de (inter)nationale kaart te zetten.  “Ik heb sinds mijn benoeming door het hele land veel gesprekken gevoerd”, vertelt Bezuijen die nu twee maanden in functie is. “Ik heb me een goed beeld kunnen vormen van wat er speelt. Tot mijn vreugde zie ik bij alle mensen  veel liefde voor de badmintonsport en hoe we het met z’n allen zouden kunnen organiseren. Veel meningen inderdaad. Maar juist daardoor razend interessant. Ik heb er flink wat energie door gekregen (…) Ook binnen het bestuur hebben we elkaar intussen behoorlijk goed leren kennen waardoor we het nu kunnen gaan hebben over de aandachtspunten voor de komende jaren. Ja, dat betekent ook dat we keuzes moeten gaan maken. Zo is het dan ook weer. Ik ga er van uit dat we op de jaarvergadering in juni al iets van onze ideeën kunnen presenteren.”