Voetbalschool Skillz is na voetbalclub RVC Celeritas de tweede bespeler van het Sportpark Prinses Irene aan de Schaapweg. Na bijna 5 jaar op verschillende locaties kiest deze voetbalschool nu voor een vaste stek in Rijswijk.

“Na lang onderhandelen en veel besprekingen met diverse clubs hebben wij gekozen voor het park waar voetbal voor de meeste van ons begon. Het park waar veel Skillz trainers zelf hebben gevoetbald, waar onze kinderen hebben gevoetbald en waar veel Skillz trainers in aanraking zijn gekomen met het trainersvak. Het enige park waar wij ons meteen thuis voelden na het betreden van het park. Dan hebben we het natuurlijk over Sportpark Prinses Irene in Rijswijk.”

“Het park biedt ons de juiste faciliteiten die wij nodig hebben om onze plannen te realiseren. Denk aan kantoor-, vergader- en lesruimte, opslagruimte voor onze materialen en vooral ruimte voor groei. We hebben een mooi programma voor het aankomend seizoen een gaan in september van start met een hoop nieuwe elementen in onze opleidingsplannen. Per 1 augustus zullen al onze cursussen, ons kantoor, onze onderwijsprojecten en opleidingen verhuizen naar Sportpark Irene. We blijven in een andere vorm actief bij de vrienden van Skillz: Hvv Ras, RKSV GDA en SV Madestein. Sportpark Verburch in Poeldijk zullen we volledig verlaten. We bedanken hen voor de mooie 5 jaar op de zondag.

Kijk hier naar het filmpje van de voetbalschool: https://www.facebook.com/voetbalskillz/videos/2125824424307882/