Zonder vier basisspelers en veldspeler Guiliano Windzak in het doel moest eersteklasser Te Werve in het veld komen bij FC Breukelen. Het verloor onfortuinlijk met 2-1.

Het was een levendige wedstrijd met veel mooie acties, maar ook omstreden beslissingen van de dienstdoend arbiter. De Rijswijkers wisten een goed beginfase om te zitten in een voorsprong door een treffer van Joel Glover. Vervolgens kreeg – in de ogen van de Rijswijkers – Te Werve een onterecht strafschop tegen zich gefloten. Het buitenkansje voor de Breukelse formatie werd niet benut.

Vervolgens was het Breukelen dat op 1-1 kwam. Heel lang dacht men dat het na negentig minuten ook op een gelijkspel zou uitdraaien. Maar het elftal van Huib van Oostrom Soede moest zeven minuten voor tijd toch de zege aan de thuisclub laten. Een schot werd niet goed gekeerd door doelman Windzak, waarna er in de rebound gescoord werd: 2-1.

Te Werve staat in de Eerste Klasse A op een tiende plaats met zes punten uit zes duels. FC Breukelen passeerde de Rijswijkers en staat met een punt meer op een negende positie.