Alle winkeliers van Winkelcentrum Oud Rijswijk heten hun klanten van harte welkom op de Strandwalfestival. Op deze koopzondag is er live muziek met als kers op de taart de Oldtimershow. In Museum Rijswijk vindt de 5e Textiel Biënnale plaats. Uiteraard zijn ook de terrasjes open.

Bovendien kun je het hele weekend genieten van heerlijke Strandwalmenu’s bij de deelnemende horeca. Van 4 tot en met 10 september hebben diverse restaurants in Oud Rijswijk een speciaal Strandwalmenu samengesteld. De deelnemende restaurants zijn te herkennen aan de raamsticker.

Net als het voorgaande jaar zijn Restaurant De Wits en Ton’s Muziek- en eetcafé de voortrekkers van alles wat de inwendige mensen nodig heeft op het Strandwalfestival. Ook zij hebben komende week een heerlijk Strandwalmenu samengesteld. “Ook voor ons is het Strandwalfestival een feestje”, meldt Michel Schot van De Wits. “Met De Wits zorgen we voor een lekkere carpaccio en patat en stoofvlees met de beste producten. Ook tijdens ‘Strandwal bij Night’ verzorgen we met verschillende andere mensen de catering. Het gaat weer een mooi feest worden met veel artiesten, veel organisaties die zich laten zien en heel veel lekker eten en drinken.”