De directie van Van der Veen Your Event Engineers heeft de wens uitgesproken om in Rijswijk te blijven. Dit bleek tijdens een bezoek van wethouder Rene van Hemert, die de directie kwam feliciteren met het honderd jarig bestaan. Vanwege een succesvolle periode is het bedrijf aan de Cort van der Lindenstraat nummer 7 toe aan uitbreiding.

,,De locatie op zich bevalt prima,” zei directeur Olaf van den Wittenboer. ,,We zitten dicht bij de snelwegen en de Plaspoelpolder is goed te bereiken. Aangezien we een 24 uurs bedrijf zijn dat zeven dagen per week werkzaamheden op grote evenementen verricht, is de logistiek voor ons een belangrijk aspect. We zijn echter toe aan een groter pand.”

Van Hemert gaat hiervoor dan ook afspraak maken om mee te denken over de mogelijkheden binnen Rijswijk. Voor de uitstraling van Rijswijk zou het een goede zaak als Van der Veen ‘binnen boord’ zou kunnen worden gehouden.

Van der Veen is een boeiend en indrukwekkend bedrijf dat op beurzen, evenementen en congressen het licht, geluid en de gehele stroomvoorziening verzorgt. Uit de historie blijkt dat ze kleinschalig begonnen, maar inmiddels zijn uitgegroeid tot een grote internationale speler. Dit mag binnen een branche met veel concurrentie als een knappe prestatie worden beschouwd.

Foto RD: Rene van Hemert feliciteert de directie met het honderdjarig bestaan.