Jeffrey-John Last nam 11 jaar officieel afscheid als bestuurslid van de VVD Rijswijk en als organisator van “mijn” Politiek Café.

,,Mijn doel is van begin af aan geweest om het Politiek Café naar een hoger level te tillen,” reageert Last op zijn afscheid. ,,Met aansprekende gastsprekers wilde ik Rijswijk landelijk meer op de kaart zetten. Ik wilde opvallen tussen al die andere grote afdelingen met hun PC’s. Bovenal wilde ik een laagdrempeligheid van de politiek naar de burger. In een informele sfeer met een hapje en een drankje moest het voor de burger mogelijk zijn om in contact te komen met bestuurders op lokaal, provinciaal en landelijke niveau.

,,Nu 11 jaar later denk ik dat ik in alle bescheidenheid mag zeggen dat mij dat wel gelukt is. Grote namen uit de partij maar ook daarbuiten kwamen acte de presence geven in Rijswijk. En ook bezoekers met verschillende (politieke) achtergronden vonden de weg naar ons Politiek Café.”

Uit hande van de voorzitter ontving Last een mooie vergulde VVD speld met de daarbij behorende woorden van dank. Ook een prachtige kist met wijn en een dinercheque van Ton’s Muziek & Eetcafe mocht ik in ontvangst nemen.

,,Ik kan niet anders zeggen dan dat het een mooie en leerzame tijd is geweest,” concludeert Jeffrey-John Last. ,, Speciale dank voor Ton Voets en het team van Ton’s Muziek & Eetcafe. Van hen heb ik alle medewerking gehad en ook zij maakten dat het Politiek Café een succes was. Met een goed gevoel kijk ik terug op 11 jaar VVD. Ik heb het met zeer veel plezier gedaan.

,,Charlie Aptroot, Ard Van Der Steur, Frits Huffnagel, Afshin Ellian, Floor Vermeulen, Ingrid de Caluwé, Tamara van Ark, Anoushka Schut-Welkzijn, Ronald Vuijk, Mark Verheijen, Mark Harbers, Paul de Krom, Maarten Smit, medewerkers op het partijbureau en al die andere sprekers die ik al dan niet onverhoopt vergeten ben: Bedankt!”