Eind januari van het volgende jaar krijgt een nieuwe club in Rijswijk het daglicht te zien. De v.v. Rijswijk moet de opvolger worden van  Haaglandia. De club zou inmiddels het benodigde aantal leden hebben dat nodig is om zich aan te sluiten bij de KNVB.

Het is de bedoeling van initiatiefnemers Ed Braam (gemeenteraadslid van Beter voor Rijswijk) en Geurt Visser (voormalig wethouder in Den Helder) om de club te laten spelen op het nu verlaten Prinses Irene Sportpark aan de Schaapweg. Het veld is van de gemeente Rijswijk, maar de opstallen zijn nog altijd van Haaglandia. Het betekent dat, indien de gemeente Rijswijk dat wilt, v.v Rijswijk gebruik kan maken van de velden, maar (nog) niet van het clubgebouw en de kleedkamers en dat is wel noodzakelijk om in de competitie uit te komen.  De voormalige club Haaglandia voert met de gemeente Rijswijk nog altijd een juridische strijd. Eerder meldde Braam:”Het is belangrijk dat de Rijswijkse jeugd de mogelijkheid heeft om in Rijswijk te voetballen. Veel jongens zitten nog steeds zonder club.”

“We willen met het vertrek van Haaglandia graag op het Prinses Irene Sportpark spelen. We moeten wel de ontwikkelingen afwachten wat er met het clubgebouw gaat gebeuren”, vertelt Braam. Haaglandia is inmiddels vertrokken van het sportpark. Sommige bestuurders van de Rijswijkse club hebben inmiddels het ter ziele gegane Kranenburg nieuw leven ingeblazen. Binnen afzienbare tijd wordt bekend waar de club zich in Den Haag zal vestigen. De club zal de naam v.v Kranenburg gaan voeren.