UPDATE
De politie heeft een verdachte aangehouden voor de mishandeling van een 9-jarige jongen in Voorburg. Agenten zagen vrijdagochtend een man die voldeed aan het signalement fietsen en wisten hem aan te houden.

Op donderdagochtend 28 omstreeks 8:30 uur sloeg een onbekende man een jongen aan Monseigneur van Steelaan in Voorburg. De jongen meldde het incident direct bij zijn basisschool en die alarmeerde de politie. ,,Aan collega’s vertelde de 9-jarige dat hij naar school liep en dat hij bij de verkeerslichten aan de Monseigneur van Steelaan door een onbekende man klem werd gereden”, aldus een woordvoerder. ,, De man was op de fiets, pakte hem vast en sloeg hem. Het slachtoffer doet aangifte van de mishandeling. Collega’s onderzoeken de zaak en komt graag in contact met getuigen. De onbekende man is een blanke man van 20 à 25 jaar oud, met mager postuur en blond of bruin haar. Hij droeg een bruine jas met spijkerbroek. Verder droeg hij een bril met blauw montuur. Na het incident vluchtte de man weg op een damesfiets met mogelijk fietstassen”.

Iets gezien? Iets gehoord?
De politie Leidschendam-Voorburg onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien van deze mishandeling, bijvoorbeeld de verdachte op de damesfiets of zijn vluchtroute of heb jij iets anders te melden over dit voorval, neem dan contact op met de bureau Leidschendam- Voorburg via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000