Tijdens de Irish Night op 5 november in Vlietzigt treedt het Projektkoor Rijswijk op met een speciale selectie uit het project, “a Celtic Journey”. Prachtig gezongen Ierse songs, vrolijk en aanstekelijk, verrassend en begeleid door onze Ierse band.
Het Projektkoor Rijswijk is een koor dat serieus studeert en gaat voor een goed optreden. Ongeveer 40 enthousiaste koorleden repeteren elke vrijdagavond in de zaal van de Bernadettekerk te Rijswijk en sinds 2006 gebeurt dat onder de leiding van Michel Hogenes. Overigens zijn nieuwe leden van harte welkom. Het optreden op 5 november is dan ook een uitgelezen moment het koor in actie te zien.

Het belooft een heel gezellige avond te worden met natuurlijk als einddoel een mooi bedrag voor Mappa Mondo, het Kinderhotel voor ernstig zieke kinderen. De wens is het aanschaffen van nieuw buitenspeelgoed. Muziek, dans, whiskeyproeverij enz. enz., kortom een unieke gebeurtenis in Rijswijk. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Lions Rijswijk.
De prijs van de toegangskaartjes is €25,00 p.p.  €10,00 per kaartje gaat naar het goede doel.

Indien U interesse heeft om te komen is het mogelijk de kaarten te bestellen door het bedrag van het benodigde aantal over te maken op Rek.nr: NL38 ABNA 0510 2695 40 t.n.v. R.Flinterman Lionsclub Rijswijk, met vermelding van uw adresgegevens. U krijgt de kaarten dan thuisgestuurd. Of bel 06 53859210 en het wordt geregeld!

Verdere verkooppunten zijn:
De Blomster, Kerklaan 21
Nagelstudio Marise, Schoolstraat 55A
Slagerij Scholtes, Schoolstraat 55
Wijn- en Whiskyspecialist van der Boog, Pr. Irenelaan 359

Of een mailtje naar: [email protected] of via de facebookpagina
Lions Rijswijk.