Op het Vrijwilligersfeest maandag 12 december 2016 werden in de Rijswijkse Schouwburg de jaarlijkse Rijswijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt. Uit de nominaties werden er tien individuele vrijwilligers en een vrijwilligersgroep gekozen. De vrijwilligersspeld en de vrijwilligerstrofee werden in de grote zaal van de schouwburg door wethouder Marloes Borsboom uitgereikt.

Ook dit jaar werd het vrijwilligerswerk weer in het zonnetje gezet en nog eens benadrukt hoe belangrijk dit werk voor de Rijswijkse gemeenschap en het verenigingsleven is. Het feest werd tenslotte afgerond met een gezellig samenzijn, muziek en dans in Marokkaanse sfeer.

Winnaar van de vrijwilligerstrofee….de vrijwilligers van Sammersbrug.

De individuele winnaars 2016 waren :
Arie Groen (Volkstuinvereniging Ons Ideaal), Hans Dukker (Zonnebloemafdeling Oud Rijswijk-Voorburg west), Peter Horeman (Museum Bescherming Bevolking) Ine van der Ree-van der Pluijm (Wim van Polanen Buddy Netwerk), de heer Cras (Seniorweb), Koos Schreuder (Sport- en Ontspanningsvereniging Club Te Werve),
Peter Wennekes (Scouting De Jaguars) mevrouw Koning van Reeuwijk (Florence Vredenburch) en Robert Heijdemann (Stichting Omroep Rijswijk).

Kijk hier voor de video impressie: https://www.youtube.com/watch?v=Lj0VQ_EnRLs&t=25s

Video en foto’s: Wim Mecksenaar