WIJN in de Rijswijkse Schouwburg

mainImage
WIJN in de Rijswijkse Schouwburg

Tot en met 27 mei toert het nieuwe Nederlandse toneelstuk WIJN langs de Nederlandse theaters, op 5 en 16 mei in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag en op 17 mei in de Rijswijkse Schouwburg.

WIJN is een wrange komedie over een wijnavondje van vrienden dat door onverwacht bezoek anders loopt dan gehoopt. Maar ook is WIJN een ode aan wijn, wijn maken en wijn drinken.

WIJN een thrillerkomedie
Vrienden die af en toe een flesje met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Hoewel… In de thrillerkomedie ‘WIJN’ nemen zes geweldige acteurs u mee in een met wijn doordrenkte avond, waarop alles net even anders loopt dan verwacht. Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. Gezellig? Nou nee, want de sfeer is gespannen: Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond dit jaar. Bovendien is Ed dit keer niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden ooit heeft bedacht en altijd van de partij was. Als hij toch nog komt opdagen en even later ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de boel compleet uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel. ‘WIJN’ is de opvolger van de succesvolle thrillerkomedie ‘Hartstocht’ uit 2016.


Kijk voor meer informatie: https://www.rijswijkseschouwburg.nl/programma/2922/met_Porgy_Franssen_Vincent_Croiset_Renee_Fokker_e_a_/WIJN_THRILLERKOMEDIE/?type=show


| Foto: Digitaal Dagblad