Start verkoop kaarten Rijswijkse Schouwburg seizoen 2018-2019

mainImage
Start verkoop kaarten Rijswijkse Schouwburg seizoen 2018-2019

Bijna is het zover; volgende week verschijnt onze seizoensbrochure, met het programma aanbod 2018/2019, in een geheel nieuwe stijl! Ziet u daar ook zo naar uit? We zetten nog even wat belangrijke data op een rij:

Maandagavond 14 mei: uitreiking nieuwe seizoensbrochure 2018-2019 (besloten)

Dinsdag 15 mei: Brochure af te halen aan de kassa en online door te bladeren via onze site. Tevens start deze dag meteen de abonnementverkoop voor Vrienden van de schouwburg. Wilt u ook Vriend worden en meteen kunnen boeken? Klik hier.

Woensdagavond 16 mei: Alleengaanden Beursvloer
Nee, denk niet meteen aan een speed dating of een relatiebureau. U heeft het vast weleens iemand in uw omgeving horen zeggen: ik zou ook graag een keer naar het theater willen, maar ja . . . alleen doe je dat niet zo makkelijk. U kent vast wel iemand die een maatje zoekt om samen mee naar het theater te gaan. Voor die mensen organiseert de schouwburg woensdagvond 16 mei van 19.00 – 20.00u in de Kleine Zaal een gratis bijeenkomst waarbij men met gelijkgestemden afspraken kan maken om samen voorstellingen te plannen. Vrije inloop.

Vrijdag 18 mei: Start abonnementverkoop voor Fans van de schouwburg. Wilt u ook Fan worden en vanaf 18 mei kunnen boeken? Klik hier.

Dinsdag 22 mei:
Abonnementverkoop en losse kaartverkoop voor iedereen

Op de foto de uitreiking van de seizoenbrochure van vorig jaar

 


Foto: Digitaal Dagblad