Seizoen Rijswijkse Schouwburg van start

mainImage
Seizoen Rijswijkse Schouwburg van start

Het UIT Festival en het Strandwal Festival die deze maand plaats vonden, betekenen traditiegetrouw de aftrap van een nieuw cultureel seizoen. Het kan u haast niet ontgaan zijn dat er zowel voor de deur  van de schouwburg als in het pand, sinds de zomer een grote verbouwing gaande is. Dat belooft wat... Het is tevens de reden dat het seizoen later dan gewoonlijk begint.

Vanaf 4 september is het bespreekbureau weer geopend. Tijdelijk is dit gehuisvest in Theatercafé RIJ23. Daar kunt u dinsdag t/m vrijdag terecht, tussen 10.00-14.00 uur. 's Zaterdags is het bespreekbureau gesloten. De tijdelijke entree vindt u beneden aan de vijver.

“Bij de grote metamorfose hoort ook het aanpassen van onze huisstijl. Oplettende bezoekers hebben vast al gezien dat ook de website in een nieuw jasje is gestoken. U zult merken dat deze nieuwe, frissere look in al onze uitingen - gefaseerd - wordt doorgevoerd. Het oude vertrouwde logo zal zoetjes aan volledig plaatsmaken voor haar opvolger.  Bijna een maand later dan u gewend ben gaan zij echt van start. Voordat grote landelijke producties de planken betreden, valt de deelnemers aan de Rijswijk Talent Award de eer te beurt het seizoen in onze geheel vernieuwde schouwburg te openen.

Zaterdag 29 september vindt deze talentenjacht voor de tweede maal plaats. Ga genieten van lokaal talent en laat u met de hele familie verrassen met zang, dans, muziek en veel meer. Maar liefst 12 acts waaruit een deskundige jury de winnaar kiest.

Klik hier  voor meer informatie:

Bekijk het gehele programma

foto: Marc Wiek


 


Foto: Digitaal Dagblad