Rijswijks Dagblad | Samantha hoofdact op vrijdag in jubileumeditie Strandwalfestival

Samantha hoofdact op vrijdag in jubileumeditie Strandwalfestival

mainImage
Samantha hoofdact op vrijdag in jubileumeditie Strandwalfestival

Het jaarlijkse Strandwalfestival viert dit jaar zijn 10-jarige jubileum! Een feest dat het Strandwalfestival graag samen viert met de gemeente Rijswijk, alle Rijswijkse instellingen, bedrijven, horecapartners, vrienden van en natuurlijk alle Rijswijkse inwoners. Het festival vindt dit jaar plaats op 7,8 & 9 september. Dat betekent dat dit jaar de vrijdagavond weer terug is gekomen in het programma.

Dit jaar begint het Strandwalfestival op vrijdagavond 7 september. Het Strandwalfestival kan met veel enthousiaste vermelden dat er echte Rijswijkse heldin als hoofdact is geprogrammeerd op de eerste avond van het festival. Zij is bekend van het programma Bloed Zweet & Tranen en The Voice of Holland. Niemand minder dan Samantha Steenwijk!

Op zaterdag 8 september vindt zoals alle jaren de Strandwalmarkt plaats. Alle Rijswijkse organisaties, instellingen en verenigingen zijn weer van harte uitgenodigd om zich op de markt te presenteren. Op de diverse podia is er weer ruimte voor Rijswijks talent. Het avondprogramma in het Rijswijkse Bos bestaat voornamelijk uit optredens van lokaal talent, bekende bands en artiesten en dj’s. Aanmelden kan via [email protected]

De familiedag vindt plaats op zondag 9 september. Deze dag staat zoals altijd in het teken van activiteiten voor het gehele gezin. Verschillende partijen hebben al weer hun medewerking toegezegd. Het belooft weer een feestelijke editie te worden!


Foto: Digitaal Dagblad