Rijswijks Jeugdtheater speelt: High School Musical

mainImage
Rijswijks Jeugdtheater speelt: High School Musical

Het Rijswijks Jeugdtheater speelt  op 17, 18 en 25 november High School Musical in de Rijswijkse Schouwburg.  Deze musical voor de hele familie, geregisseerd door Pepijn Jehee , is gebaseerd op de Disney Channel Original Movie.

High School Musical was oorspronkelijk een televisiefilm uit 2006. Een jaar later volgde al deel 2 en in 2008 volgde deel 3 als bioscoopfilm. De film was enorm populair, mede door de typisch Amerikaanse verhaallijn maar ook zeker door de liedjes.

Gabriella en Troy, de studiebol en de sterspeler van het basketbalteam doen mee aan een auditie van de musical en zetten de hele school op zijn kop. De thema’s tegenpolen, verschillende groepjes, verliefdheid, passie voor zingen en je droom achterna gaan, worden herkenbaar en luchtig door de spelers van het Rijswijks Jeugtheater op de planken gebracht.

Met deze feel good musical ga je weer met plezier de schoolbanken in! Een heerlijke musical voor de hele familie waar de vonken vanaf spatten. Kom kijken en zing en swing mee in de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten zijn te bestellen op: www.rijswijkseschouwburg.nl of  per telefoon 070-3660366.

Speeldata:

Zaterdag 17 november 2018, 19:00 uur
Zondag 18 november 2018, 14:00 uur
Zondag 25 november 2018,  14:00 uur

Foto: Erick Kicken (KVX)


Foto: Digitaal Dagblad