Rijswijks Jeugdtheater opent nieuw theaterseizoen in Rijswijkse Schouwburg

mainImage
Rijswijks Jeugdtheater opent nieuw theaterseizoen in Rijswijkse Schouwburg

De spelers van het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) luiden het nieuwe theaterseizoen in. U bent van harte welkom om te genieten van deze spetterende avond. Op dinsdagavond 2 oktober 2018 (aanvang 19.30uur) zullen de spelers met een preview hun talent tonen in de Rijswijkse Schouwburg. De ideale avond voor wie jaarlijks met spanning wacht op ons programma voor het komende theaterseizoen en wat het RJT nog meer te bieden heeft.

Met trots presenteren de productiegroepen een voorproefje van High School Musical (november 2018), Footloose (februari 2019) en Joseph (maart 2019). Tevens zal op deze avond de nieuwe musicalgroep zijn primeur beleven. Tenslotte zullen de RJT-Vocals u muzikaal verrassen.

Kaarten voor deze avondvoorstelling zijn gratis af te halen aan de kassa van de Rijswijkse Schouwburg op dinsdag – vrijdag van 10-14uur (Let op! De kassa is tijdelijk verplaatst naar het Theatercafé / Rij 23) of telefonisch te reserveren via 070-3360336 (Afhalen uiterlijk dinsdagochtend 2 oktober 2018).

Foto: Erick Kicken

 


| Foto: Digitaal Dagblad