Rijswijks Dagblad | Rijswijkers, kom naar ‘Fris & Fruitig’

Rijswijkers, kom naar ‘Fris & Fruitig’

mainImage

Vol energie, in de natuur en veel festivalvrienden om je heen. Wat is er nou lekkerder dan het Strandwalfestival 2019 fris en fruitig af te sluiten met lekker veel beweging? Op zondag 15 september van 10.00 tot 15.00 vindt de eerste editie van Fris & Fruitig plaats: hét gezonde, gezellige en actieve sportfestival van Rijswijk. Alle Rijswijkers zijn uitgenodigd om samen te komen feesten en bewegen.

Na het dansen, ontmoeten en feesten is het op zondag 15 september tijd om met z´n allen te bewegen. Op de eerste editie van het sportfestival Fris & Fruitig worden verschillende gratis sportlessen gegeven, staan gezonde foodtrucks en vindt men loungeplekken. Alles natuurlijk in festivalsfeer voor het hoofdpodium bij De Naald en in het Rijswijkse Bos.

Sportworkshops
Leef je uit tijdens een groepsles Bodycombat, doe mee met Yoga of ga soepeltjes los met Salsation. Of meld jij je aan voor één van de andere lessen? Zoals Jumping Fitness, HIT, Hardlooptraining, Fit & Vitaal en (Kick)boksen. De lessen zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen en super leuk voor zowel beginners als gevorderden. De sportlessen worden verzorgd door de Rijswijkse sportaanbieders SportCity, Sportcentrum Nicolaas, First Class Sports en Sir Winston.
Ontspan na de inspanning op het foodplein met gezonde foodtrucks, loungeplekken en sportkraampjes.

Inschrijven
Houd jij van sporten, bewegen en feesten? Schrijf je in voor jouw favoriete gratis sportlessen! Ga naar www.strandwalfestival.nl en kijk welke les het beste bij jou past. Laten we er samen een Fris & Fruitig sportfestival van maken. Drie, twee, één… let´s go!