Musical ‘All Stars’ komt in oktober naar Rijswijk

mainImage
Musical ‘All Stars’ komt in oktober naar Rijswijk

Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook als musical te zien in het theater. Op 5 en 6 oktober kunt u voor de try-out van deze feelgood voorstelling terecht in de Rijswijkse Schouwburg.

All Stars is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen, zijn enkele thema's die voorbij komen. Voor de vrienden van Swift Boys 8 is hun voetbalzondag heilig. Terwijl ze zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd is hun wekelijkse potje voetballen ook het moment om hun levens met elkaar door te nemen. En leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar ook dat je samen niet alleen bent.

Voor deze nieuwe Nederlandse musical schreef Thomas Acda samen met David Middelhoff de muziek, is de regie van Frank Lammers en de choreografie/staging van Daan Wijnands. De hoofdrollen worden onder meer gespeeld door Jim Bakkum (Hero) en Kees Boot. Andere opvallende naam in de cast is die van singer-songwriter en rockartiest Lucas Hamming.

All Stars de Musical wordt geproduceerd door MORE Theater Producties. De voorstelling op 5 en 6 oktober te zien de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl en 0900-9203) of rechtstreeks via het theater.


| Foto: Digitaal Dagblad