Midwinterconcert  THREE OF A KIND

mainImage
Midwinterconcert  THREE OF A KIND

Drie groepen die elkaar gevonden hebben in de muziek? Dat kan alleen maar een spetterend concert opleveren! Op zaterdagavond 15 december in de Dorpskerk in Poortugaal en vrijdagavond 21 december in de Benedictus en Bernadettekerk is er een feestelijk en afwisselend concert met veel kerstmuziek, uitgevoerd door Fanfareorkest Volharding, Popkoor Bombary en Projektkoor Rijswijk. Aanvang is 20.00 uur en de toegang kost € 7,50, inclusief pauzedrankje. Kaarten zijn te bestellen bij [email protected] (aangeven welk concert), of aan de zaal. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Hoe kunt u de kerstvakantie beter beginnen dan met een mooi concert? Wij nodigen u van harte uit voor een feestelijk midwinterconcert waarbij drie muziekgroepen samenwerken. Fanfareorkest Volharding uit Rhoon, Popkoor Bombary uit Poortugaal en het Projektkoor Rijswijk geven een afwisselend concert met bijdragen van de drie muziekgroepen apart en ook samen. Met zo’n 70 zangers en 30 instrumentalisten wordt het een spectaculair concert. U bent welkom om dit concert te beluisteren en met ons mee te doen.

Fanfareorkest Volharding Rhoon speelt alle soorten muziek; van traditioneel tot popsongs, filmmuziek, musicals, maar ook werken die speciaal voor de bezetting van het fanfareorkest zijn geschreven. Concerten van "Volharding" vinden plaats in alle seizoenen, van Kerstconcert tot Zomerconcert.

Popkoor Bombary is een zangkoor uit Poortugaal dat actief is sinds 1990. Bombary heeft ruim 100 leden en bestaat uit een kinderkoor, een tweetal jeugdkoren en een volwassenenkoor. Er worden moderne liedjes gezongen, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Projektkoor Rijswijk is opgericht in 1993. In de afgelopen 25 jaar is het PKR uitgegroeid tot een veelzijdig koor. Het lustrum wordt gevierd met een groot project waarin alle muzieksoorten in voorkomen die de afgelopen 25 jaar gezongen is; van wereldmuziek tot filmmuziek, van Iers tot klassiek.


Feestelijk midwinterconcert op zaterdagavond 15 december en op vrijdagavond 21 december 2018, aanvang 20.00 uur tot ca. 22.00 uur.

15 december, Dorpskerk Poortugaal, Kerkstraat 90 in Poortugaal

21 december, Benedictus en Bernadettekerk, S.W. Churchilllaan 372 in Rijswijk.

Kaarten €7,50, bestellen via [email protected] of verkoop aan de zaal.

 


| Foto: Digitaal Dagblad