Rijswijks Dagblad | Laatste kaarten voor My Fair Lady in Rijswijkse Schouwburg

Laatste kaarten voor My Fair Lady in Rijswijkse Schouwburg

mainImage
Laatste kaarten voor My Fair Lady in Rijswijkse Schouwburg

Aanstaande donderdag tot en met zondag 15 t/m 18 februari speelt de musicalklassieker My Fair Lady in de Rijswijkse Schouwburg. “Een fantastisch geslaagde combinatie van een geweldig verhaal en ijzersterke liedjes”, zei regisseur Paul van Ewijk eerder tegen het Rijswijks Dagblad. Er zijn nu nog kaarten beschikbaar, maar wees er snel bij, dat zal niet lang meer duren.

De meeste mensen zullen het verhaal wel kennen: De excentrieke professor Higgins (Chris Tates) neemt de weddenschap aan om het eenvoudig bloemenmeisje Eliza Doolittle (Esmée Dekker) om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen….

“Iedereen leeft mee met Eliza Doolittle en gunt haar die grote stap op de maatschappelijke ladder”, aldus regisseur Van Ewijk. “We vinden het altijd leuk als iemand een overwinning op zichzelf behaalt. De ‘underdog‘ bereikt het onmogelijke. Daar gaat My Fair Lady over. En dat overgoten met die grote musicalklassiekers als ‘Zalig Zijn’, ‘As Het Effe Kan…’ en ‘Als Ik Straks De Kerk Maar Haal’. My Fair Lady is echt voor iedereen een complete avond uit en een lust voor het oog en het oor. Kenners vinden het één van de beste musicals ooit gemaakt. En deze versie wordt zeer de moeite waard….”

My Fair Lady, met o.a. Chris Tates, Esmée Dekker en Han Oldigs
Do 15 t/m zo 18 februari – 20:15
Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl


Foto: Digitaal Dagblad