Kalender november van Filmhuis Rijswijk

mainImage
Kalender november van Filmhuis Rijswijk

In november kunt u in Filmhuis Rijswijk iedere dinsdagmiddag genieten van een mooie film. Ook op laatste zaterdagmiddag van de maand is er in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101 een film. Daaraan voorafgaand is er een korte lezing over de film van een medewerker van de Filmkrant en kunt u genieten van een lunch.

Programma
‘Ôtez-moi d’un doute’
We beginnen de maand met een vrolijk Frans drama. De weduwnaar Erwan ontdekt bij toeval dat zijn vader niet zijn biologische vader is en gaat op zoek naar zijn verwekker.
dinsdag 6 november                     14.00 – 16.00 uur

‘Una mujer fantastica’
Na de plotselinge dood van haar twintig jaar oudere vriend Orlando wordt de transseksuele Marina geconfronteerd met argwaan en tegenwerking.
dinsdag 13 november                   14.00 – 16.00 uur


‘Gifted’
Frank is opvoeder van zijn hoogbegaafde nichtje Mary en wil dat zij een zo normaal mogelijk leven leidt. Maar de moeder van Frank wil haar op een speciale school plaatsen.
dinsdag 20 november                   14.00 – 16.00 uur


Lunchlezing en film ‘Loving Vincent’
Unieke animatiefilm over het leven van Vincent van Gogh. De film bestaat voor een groot deel uit de schilderijen van Van Gogh of afbeeldingen in zijn stijl. Met twaalf met de hand geschilderde olieschilderijen per seconde ziet u zijn levensverhaal.
zaterdag 24 november                 lunchlezing        13.00 – 13.45 uur,    film            14.00 – 16.00 uur


‘Hampstead’
Heerlijk romantisch drama met Diane Keaton over een rijke weduwe. Zij komt in contact met een man die als een kluizenaar in een hutje woont, vlakbij haar huis in Hampstead Heath in Londen.
dinsdag 27 november                   14.00 – 16.00 uur

Kaarten voor de films kunt u kopen op www.bibliotheekaandevliet.nl/filmhuis of aan de balie in de bibliotheek, zolang de voorraad strekt.


| Foto: Digitaal Dagblad