Rijswijks Dagblad | In de Vlaamsche Pot

In de Vlaamsche Pot

mainImage
In de Vlaamsche Pot

Twintig jaar na de laatste aflevering van In de Vlaamsche Pot is op vrijdag 30 maart een theaterversie van deze hilarische hit-serie te zien in de Rijswjikse Schouwburg. Schuif aan bij Luciën en Karel, geniet van het gestuntel van Dirkje en Frits en…. van wie is die reservering in de agenda?

Maak opnieuw kennis met de gebeurtenissen in restaurant In de Vlaamsche Pot van de hysterische eigenaar Karel (Bas Muijs) en zijn partner en chef-kok Luciën (Onno Innemee). Andere hoofdpersonages zijn de altijd op geld beluste Frits (Arijan van Bavel) en zijn grote liefde Dirkje (Bettina Holwerda), die niet altijd op even subtiele wijze laat merken dat ze niet van de avances van Frits gediend is. Alles lijkt rustig zijn gang te gaan, totdat een oude kennis (gespeeld door Sabine Beens) van Luciën langskomt … En van wie is trouwens die geheimzinnige reservering in de agenda?

‘In de Vlaamsche Pot’ past in de traditie van Theater van de Klucht om bekende titels in de Nederlandse theaters te brengen en staat garant voor een avondje ongeremd en keihard lachen.

In de Vlaamsche Pot - Met o.a. Bas Muijs, Arijan van Bavel en Bettina Holwerda
Vr 30 maart – 20:15 uur
Rijswijkse Schouwburg Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl


Foto: Digitaal Dagblad