Het Willy Caron Muziektheater viert 20-jarig jubileum

mainImage
Het Willy Caron Muziektheater viert 20-jarig jubileum

Het Willy Caron Muziektheater viert haar 20-jarig jubileum met een verrassend programma op zondag 11 maart in de Rijswijkse Schouwburg. Bekende hoogtepunten van de afgelopen eeuw passeren de revue.

Het Willy Caron Muziektheater is opgericht op 6 februari 1998 door Willy Caron (overleden in 2010) en Loes van Croonenburg. Er wordt niet alleen gezongen maar ook het theatergevoel is volop aanwezig, waarbij alles uit het hoofd wordt gezongen. Het repertoire bestaat uit opera, operette, musical maar ook evergreens, het Nederlandse lied en vele bekende melodieën.

Het Willy Caron Muziektheater, bestaande uit 60 zangers en zangeressen, is een enthousiast en gezellig koor waarbij veel betrokkenheid is bij het wel en wee van elkaar. Er worden regelmatig concerten gegeven, waarbij ook de eigen solisten ruimschoots aan bod komen. Het koor staat onder leiding van dirigente Loes van der Stap-van Croonenburg. De vaste pianist is Wim van der Geest.Hits van vandaag de dag, of waar uw ouders of grootouders verliefd bij werden. Herkent u ze? Prachtige kostuums en het vrolijke spel doen nieuwe en oude tijden herleven. Modern en nostalgie hand-in-hand. Een feest voor oor en oog. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door het WCM-Combo, de Swingtime Big Band en het Ensemble Peter Le Feber. Tevens zal een dansgroep u doen popelen om mee te doen.

Het Willy Caron Muziektheater
100 jaar hits Beat tot Charleston
Zo 11 maart – 14:30 uur Rijswijkse Schouwburg Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl


| Foto: Digitaal Dagblad