Rijswijks Dagblad | Feest op de boerderij met Fien & Teun

Feest op de boerderij met Fien & Teun

mainImage
Feest op de boerderij met Fien & Teun

Fien & Teun, het vrolijke boertje en boerinnetjes bekend van TV, zijn op woensdag 28 maart in de Rijswijkse Schouwburg met Feest op de Boerderij!

Fien & Teun zijn samen met hun vriendjes dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling: Feest op de boerderij! Een interactieve voorstelling waarin Fien & Teun samen met de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles leren over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

De leerzame voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en zit vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

Pannenkoeken op Kinderboerderij Het Akkertje
Voor aanvang van de voorstelling kun je genieten van heerlijke pannenkoeken op Kinderboerderij Het Akkertje! Voor maar €10,50 per persoon eet je onbeperkt versgebakken pannenkoeken. Je bent vanaf 13:00 uur ook van harte welkom om gezellig te komen knuffelen met de cavia’s en konijnen, de geiten en schapen in de wei te aaien of een rondje te lopen met een van de ezels. Maar er is natuurlijk ook volop plek om lekker te spelen, te kleuren en te springen op het grote springkussen!

Fien & Teun – Feest op de boerderij!
Wo 28 maart – 15:00 uur
Rijswijkse Schouwburg
Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl


Foto: Digitaal Dagblad