Exotische sferen bij Pasar Malam Rijswijk

mainImage
Exotische sferen bij Pasar Malam Rijswijk

Mensen die de Indische cultuur een warm hart toedragen zijn zaterdag en zondag 3 & 4 november in Rijswijk op/in de goede plaats. Dat weekeinde stroomt De Broodfabriek weer vol voor de Pasar Malam Rijswijk.

Exotische sferen, heerlijke oosterse gerechten, top entertainment, grote variëteit aan verkoopstands en authentieke Indische en Molukse maaltijden bij diverse top restaurants. Dit alles kan u verwachten op de Pasar.

Waag een dansje op de opzwepende muziek van onder meer Street Rollers, Rene le Blanc Xanur en Edang Setyawati. Proef het vele lekkers bij ruim acht restaurants en snackstands. Geniet van de vele mooie oosterse producten die in de ruim 100 stands worden verkocht. Dit wordt een dag voor jong en oud om met de hele familie te beleven.

De Pasar Malam Rijswijk begint beide dagen om 12.00 uur. Op zaterdag duurt het festijn tot 22.00, op zondag tot 20.00 uur.  De entree bedraagt € 8,- (volwassenen) , € 6,50 (65+), € 3,00  (kinderen 7 t/m 12 jaar ). Voor meer in formatie, ga naar de website www.pasarmalamrijswijk.nl

Bekijk de video beelden van de Pasar Malam Rijswijk van 2017 gemaakt door Wim Mecksenaar:

https://www.youtube.com/watch?v=FXkdBsb6aEk&feature=youtu.be

 


| Foto: Digitaal Dagblad