Rijswijks Dagblad | De Vlietdagen; Voorburgse variant van Rijswijks Strandwalfestival

De Vlietdagen; Voorburgse variant van Rijswijks Strandwalfestival

mainImage
De Vlietdagen; Voorburgse variant van Rijswijks Strandwalfestival

Stond vorige week Rijswijk op z’n kop door het Strandwalfestival, komend weekeinde is het de beurt aan Leidschendam Voorburg. Van vrijdag tot en met zondag is daar van alles te beleven bij De Vlietdagen.

Rijswijk geniet deze week nog na van het fantastische tiende editie van het Strandwalfestival. Optredens van onder meer Samantha Steenwijk, jeWelste en The Kik, de strandwalmarkt en de familiedag met al hun activiteiten; het was allemaal even mooi. Honderden vrijwilligers en duizenden bezoekers  maakten er drie onvergetelijke dagen van. Hopelijk is dat de komende dagen ook het geval op de Voorburgse Vlietdagen.

De Vlietdagen vormen het grootste evenement van Leidschendam-Voorburg. De 13e editie van dit festival wordt vrijdag afgetrapt met een ondernemersborrel, waarna om 19.30 uur een Benefiet Concert wordt gehouden in de Oude Kerk/ Martinikerk in de Herenstraat in Voorburg.  Het programma van de zaterdag en zondag is bijzonder divers en geschikt voor jong en oud, het hele gezin. Klik hier voor het volledige programma. Het Voorburgs Dagblad, zal net als de afgelopen jaren, als mediapartner uitvoerig verslag doen, interviews maken en alle activiteiten aankondigen.

Beeldrecht: Voorburgs Dagblad


Foto: Digitaal Dagblad