Rijswijks Dagblad | De stadswandeling in Rijswijk: zin in een leuke dag?

De stadswandeling in Rijswijk: zin in een leuke dag?

mainImage
De stadswandeling in Rijswijk: zin in een leuke dag?

De Historische Vereniging Rijswijk organiseert voor groepen van maximaal 20 deelnemers stadswandelingen door Rijswijk onder leiding van een professionele gids. De duur van de wandeling is ongeveer 2 uur en kan op elk gewenst tijdstip overdag worden ingevuld. De wandelingen hebben als thema Monumenten in Oud Rijswijk, Jugendstilwandeling in de wijk Leeuwendaal of een ander historisch thema over Rijswijk.

Er kan voor groepen ook een De Wits arrangement worden geboekt (bel met Michel van De Wits op 070-3996404). Voor boekingen en ander nieuws kijk op www.historischeverenigingrijswijk.nl

Maar er is meer……….

Op woensdag 21 maart organiseert de HVR een lezing ‘Ypenburg,van steentijd tot heden’ in Gebouw Hofrust, Herenstraat 44B te rijswijk. Toegang is gratis.

Rijswijk is een moderne, ruime plaats met veel groenen steden. Maar daarnaast ook een plaats die zich mag verheugen in een eeuwenoude geschiedenis. De oude kern van Rijswijk is daar het levende bewijs van. Maar ook andere delen van Rijswijk hebben vaak een historisch zeer boeiend verleden. De Historische Vereniging Rijswijk zet zich in voor behoud van het Cultureel erfgoed.


Foto: Digitaal Dagblad