Boek Judas cadeau voor eerste die kaartje(s) bestelt op dinsdag

mainImage
Boek Judas cadeau voor eerste die kaartje(s) bestelt op dinsdag

‘Judas’ staat op 17 en 18 oktober in de Rijswijkse Schouwburg. Degene die als eerste belt en kaartje(s) bestelt krijgt ook de bestseller ‘Judas’ cadeau. Er kan dinsdag vanaf 10 uur gebeld worden.

Dertig jaar lang terroriseert crimineel Willem Holleeder zijn familie. Om dit te stoppen verraden zijn zussen Astrid en Sonja hem en leggen belastende verklaringen tegen hem af. Het komt hen duur te staan. Vanuit de gevangenis regelt hun broer hun liquidatie. In 2016 schrijft Astrid Holleeder haar verhaal op. Als testament, omdat ze niet weet of ze er morgen nog is. In Judas schetst ze een portret van het gezin waarin ze opgroeit, de dagelijkse angst waarmee ze leven, en hoe ze zich uiteindelijk verzet en haar eigen broer verraadt.

Vanaf nu staat Judas in het theater. Deze psychologische theaterthriller wordt verteld vanuit het perspectief van de vier vrouwelijke omstanders van Holleeder: zijn twee zussen, moeder en nichtje. Deze aangrijpende voorstelling laat zien hoe het is als je leven dagelijks wordt beheerst door angst. En hoeveel moed ervoor nodig is om die angst te trotseren.
Met Renée Fokker, die Astrid speelt, Margo Dames, Trudy de Jong en Eva van de Wijdeven. Ondanks de bedreigende situatie waarin ze zich bevindt, werkt Astrid Holleeder actief mee aan de totstandkoming van deze voorstelling.

Kijk ook hier voor kaartjes: https://www.rijswijkseschouwburg.nl/programma/3124/Een_theaterthriller_over_angst_moed_en_verraad/Judas/


Foto: Digitaal Dagblad