44 acts aanstaande zaterdag in voorrondes van Rijswijk Talent Award

mainImage
44 acts aanstaande zaterdag in voorrondes van Rijswijk Talent Award

Aanstaande zaterdag 23 juni zullen bij de voorrondes van de Rijswijk Talent Award 44 acts gaan strijden om tien finaleplaatsen. Zang, dans, acteren, muziek, cabaret of een andere podiumdiscipline, het is allemaal toegestaan in de theaterzaal van Trias. Wie gaan er door naar finale op zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg?

De 44 acts zullen zaterdag 23 juni in vier voorrondes hun kunsten vertonen. De voorronden zijn om 15:00, 16:15, 19:00 en 20:30 uur. Een professionele jury selecteert tien deelnemers die door gaan naar de finale op zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg. De winnaar van deze finale ontvangt niet alleen de Award, maar krijgt ook een geldbedrag om te investeren in zijn/haar talent, een optreden op het Strandwalfestival, op het Zomerfeest oud-Rijswijk, op Rijswijks Pracht en de beschikking over de kleine zaal in de schouwburg.

Kaartjes voor de voorronde kosten €2,50 en zijn te koop aan de balie van Trias (Cor Ruysstraat 2). Let op voor welke voorronde je kaarten wilt, er zijn 4 voorrondes! Vanwege de zaalcapaciteit geldt bij de kaartverkoop op=op.


Foto: Digitaal Dagblad