Gamehal ‘Sir Winston Fun & Games’ opent in Schiedam

mainImage
Gamehal ‘Sir Winston Fun & Games’ opent in Schiedam

Komende woensdag wordt het 2e filiaal geopend van Sir Winston Fun & Games in Euroscoop in Schiedam, pal naast de snelweg A20. In ruim 400m2 kunnen zowel jonge als oude bezoekers hun spelhart ophalen met zo’n 45-tal moderne als klassieke games en spelletjes.

Wie wel eens in de Verenigde Staten is geweest, of regelmatig Amerikaanse films of series kijkt, weet wat gamehallen en arcades zijn. Dat zijn grote hallen vol met videogames, flipperkasten en allerlei behendigheidsspellen.

In de moderne arcade van Sir Winston Fun & Games kopen bezoekers een ‘playcard’ waar ze een willekeurig tegoed op kunnen zetten. Met de card kan gespeeld worden op alle aanwezige automaten en spellen. Diverse machines geven prijstickets uit: hoe hoger de score, des te meer tickets. Het tegoed aan tickets kunnen ze op hun card laten bijschrijven of ze kunnen de tickets inwisselen voor prijzen in de gameshop.

“Wij hebben er hoge verwachtingen van’’, vertelde Marco Ballemaker, directeur van de Sir Winston Leisure Group. ‘’Het is een prachtig complex dat uitstekend bereikbaar is voor heel de stadsregio. De clustering van verschillende activiteiten zal een breed publiek aantrekken. We hebben dan ook een zorgvuldige selectie gemaakt aan spellen, er is echt voor ieder wat wils. Wij zijn er trots op om met ons eigentijdse ‘Fun & Games’ concept ouderwets vertier te brengen.’’

In het moderne Euroscoop-complex is een bioscoop in gevestigd met maar liefst 11 zalen met in totaal 2.600 stoelen. Op dit moment is naast de bioscoop alleen nog het Berenrestaurant geopend, maar daar komt snel verandering in, want binnenkort openen de horecazaken Bram’s Gourmet Frites, Happy Italy, Mr. Chow Asian Streetfood en Fred and Harry’s Coffeehouse hun deuren. Bovendien komt er qua spelactiviteiten naast Sir Winston Fun & Games een Glow Golf vestiging en in de toekomst een casino. Er zijn bijna 1.000 parkeerplaatsen.


Foto: Digitaal Dagblad