De buitenschoolse opvang (BSO) van Bij ONS is per 1 november uitgebreid. Dat was nodig omdat een groeiend aantal ouders in het Rijswijkse Cromvliet gebruik maakt van buitenschoolse opvang. Bij ONS, een kleinschalige BSO in de Nicolaas Beetsschool, is onderdeel van Stichting Rijswijkse Kinderopvang.

De buitenschoolse opvang van Bij ONS aan de Beetslaan heeft er nu een extra groep bij. Deze nieuwe groep op de begane grond is speciaal voor de jongste kinderen. De enorme leefkeuken en het gezellig kokkerellen op de eerste verdieping blijft natuurlijk gewoon. Vanaf 1 november hebben nu dus ook broertjes en zusjes plek op de BSO (www.bijonssrk.nl). Er is zelfs nog plek voor nieuwe kinderen. Niet alleen van de Beetsschool, maar ook van het Zonnelicht en SBO Merlijn.

bij-ons

Clustermanager Sjoerd Bakker is blij met de groeiende belangstelling voor de buitenschoolse opvang. Hij schrijft dit toe aan de aantrekkingskracht voor ouders van een kleinere BSO in school in combinatie met de aanwas van nieuwe leerlingen. Daarbij komt dat ouders in 2017 opnieuw meer kinderopvangtoeslag krijgen. Bij een jaarinkomen van 30.000 euro betaal je in 2017 voor 1 dag BSO per week netto zo’n 30 euro per maand. Daar zitten de schoolvakanties en de schoolvrije dagen bij in! Met een jaarinkomen van 60.000 is dit netto ongeveer 60 euro. Dat maakt het stapje naar professionele kinderopvang nog kleiner. Ouders vinden het nu eenmaal prettig dat ze geen omkijken hebben naar de opvang van hun kinderen.

Informatie over kindercentrum Bij ONS, Beetslaan 97 in Rijswijk: www.bijonssrk.nl