Maandag is het zover, om 8.20 uur staan de ruim 300 leerlingen weer klaar voor onze school. De afgelopen weken is er door het team hard gewerkt om de school weer tip top in orde te krijgen voor het nieuwe schooljaar. Zo zijn alle lokalen schoongemaakt en is de vloer in de was gezet. Ook zijn zij de afgelopen weken bezig geweest om het lokaal leerrijk in te richten. Zo hebben lokalen nu een echte datamuur, waar je kunt zien wat je aan het leren bent en wat je de komende periode gaat bereiken.

Ook starten zij met een nieuwe methode voor begrijpend- en technisch lezen. De leerkrachten hebben zich daar in verdiept tijdens de zomervakantie. Daarnaast zijn zij natuurlijk ook lekker op vakantie geweest. Afgelopen donderdag hebben zij hun eerste studiedag gehad, waarna zij voor de komende weken de doelen met elkaar per groep hebben bepaald.

Kortom zij zijn er klaar voor! Voor de laatste informatie kijk op onze website: http://www.petrusschool.nu of volg ons via facebook: https://www.facebook.com/petrusschoolrijswijk/