De bekende Nederlandse taxateur Arie Molendijk uit Rotterdam komt zaterdag 17 december naar Hotel & Spa Savarin Hampshire, Laan van Hoornwijck 29 in Rijswijk.

Van 14.00 tot 17.00 uur kan het publiek bij hem terecht met oude boeken, documenten, foto’s, brieven, (staten)bijbels, kerkboeken, atlassen, prenten en kinderboeken voor een waardebepaling.
Molendijk heeft bijna 1600 taxatiedagen op zijn naam staan en in de loop der jaren internationaal een reputatie opgebouwd. Vorig jaar hield hij in de Stadsbibliothjeek in Rotterdam zijn jubileum van 1500 taxatiedagen.

oude-bibliotheek

Zaterdag 3 september was hij aanwezig op de boekenparade in Amsterdam en taxeerde voor het publiek in samenwerking met enkele conservatoren, hoogleraren van de Koninklijke Bibliotheek uit Den Haag. Iedereen is op deze dag van harte welkom. Schroom niet om één of  meerdere boeken te beoordelen door de taxateur. Adviezen voor een veiling of verkoop worden graag verleend.  Taxatie 5 euro ongeacht het aantal te beoordelen boeken. Informatie liefst alleen per mail.

Zie www.molendijkboeken.nl  email: [email protected].