Leden van de Bibliotheek aan de Vliet zijn volgend jaar hetzelfde bedrag kwijt aan hun abonnement kwijt als in 2017. De openingstijden in de locaties Leidschendam, Rijswijk en Voorburg worden uitgebreid

De tarieven in 2018 blijven gelijk. Dat geldt voor de abonnementen, reserveringskosten en de te-laat-gelden. Een jaarabonnement kost ook volgend jaar € 43,00. Voor dat bedrag kunnen leden een heel jaar lang boeken, films en tijdschriften lenen en met korting naar de activiteiten van de bibliotheek.

Openingstijden
De openingstijden van de locaties Leidschendam en Rijswijk worden met ingang van het nieuwe jaar verruimd van 41 uur per week naar 44 uur per week, het gevolg van een peiling onder bezoekers van de bibliotheek die eerder dit jaar werd gehouden.

De nieuwe openingstijden worden: Leidschendam, Rijswijk en Voorburg
Maandag 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag – vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

Uitleenvoorwaarden
Van materialen die niet gereserveerd zijn door een andere lener kan de uitleentermijn na 1 januari twee keer worden verlengd. Nu is dat nog één keer.

Een andere verruiming is de leentermijn van dvd’s en blu-rays. Die gaat van één naar twee weken (met uitzondering van de TopTitels).

Meer informatie Alle tarieven, openingstijden en uitleenvoorwaarden kunt u bekijken op www.bibliotheekaandevliet.nl