Op dinsdag 28 november, van 15.00 uur tot 17.00 uur, is er weer een Taalcafé bij Welzijn Rijswijk. Vanaf 14.45 uur staan de deuren open aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk.

Tijdens het Taalcafé wordt er onder leiding van Nederlandstalige vrijwilligers in groepen gesproken over allerlei onderwerpen. Dit keer gaan wij het hebben over FEESTDAGEN. We gaan in gesprek over de feestdagen en trainen zo spelenderwijs de woordenschat. Natuurlijk horen daar ook feestelijke hapjes bij. Kinderoppas is aanwezig.

We willen hierbij ook alvast vermelden dat er op donderdag 28 december een speciaal Winterwonderland Taalcafé is met High Tea lekkernijen en andere feesthapjes. Vanaf 15.00 uur is iedereen, van jong tot oud, welkom !

De Nederlandse taal is een moeilijke taal. Sommige mensen ervaren problemen bij het spreken en luisteren. Met het Taalcafé in Rijswijk willen VluchtelingenWelzijn (Welzijn Rijswijk) en het Taalhuis van de Bibliotheek aan de Vliet deze mensen helpen. Ook iedereen die het leuk vindt om met mensen uit andere culturen kennis te maken en hen te helpen bij hun spreekvaardigheid is welkom.