Sportief Besteed Groep wil graag zoveel mogelijk gezinnen bereiken die in armoede leven. Voor kinderen die in armoede leven is sporten en bewegen niet vanzelfsprekend en een vakantie al helemaal niet. Juist voor hen willen wij ons inzetten om een onvergetelijke vakantie te verzorgen.

In de zomervakantie biedt Sportief Besteed Groep vier keer een week zomerkamp aan van maandag tot en met zaterdag voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar. Het SBG zomerkamp moet  vooral leuk zijn en de kinderen een echt vakantiegevoel bezorgen. Tegelijkertijd biedt het een mix van activiteiten aan waardoor de kinderen middelen en tools krijgen aangereikt waar ze in het dagelijks leven ook op lange termijn hun voordeel mee kunnen doen. Veel van de activiteiten hebben samenspel en verbinding in zich, waardoor kinderen ook sociaal en interactief met elkaar bezig zijn.

Sportiviteit en positiviteit komen als rode draad terug. Samen sporten of bezig zijn met culturele activiteiten schept een band. Je leert elkaar kennen, je stimuleert elkaar en verlegt samen grenzen. We zetten energieke en enthousiaste begeleiders in die hier voor kunnen zorgen.

Zoals ook de Staatssecretaris het in een Kamerbrief verwoordt: “Ook als er thuis weinig te besteden is moeten kinderen samen met leeftijdsgenootjes kunnen sporten, kunnen leren zwemmen, kunnen leren schilderen of muziek kunnen leren maken.”

Opstapplaatsen

Vervoer wordt geregeld door de busmaatschappij. We zorgen voor opstapplaatsen in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Delft, Rijswijk en Zoetermeer. Zodra wij weten hoeveel aanmeldingen er zijn worden de opstapplaatsen bekent.

Aanmelden

Sportief Besteed Groep biedt vier GRATIS weken zomerkamp aan van ieder 6 dagen en 5 nachten voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar. Het SBG zomerkamp start op maandag 23 juli 2018.

Data

Onderstaand schema hanteren wij om veiligheid te waarborgen. Met de aanmelding kan iedere ouder een voorkeursweek doorgeven.

PeriodeDoelgroepLocatie
Week 1

23 juli – 28 juli

6 t/m 9 jaar

10 t/m 12 jaar

Sportpark Kerkpolder

Kerkpolderweg 12

Week 2

30 juli – 4 augustus

13 t/m 15 jaar

16 t/m 18 jaar

Sportpark Kerkpolder

Kerkpolderweg 12

Week 3

6 augustus – 11 augustus

6 t/m 9 jaar

10 t/m 12 jaar

Sportpark Kerkpolder

Kerkpolderweg 12

Week 4

13 augustus – 18 augustus

13 t/m 15 jaar

16 t/m 18 jaar

Sportpark Kerkpolder

Kerkpolderweg 12

 

Voor meer informatie: kijk op de flyer hieronder: