Tweede veld Red Lions onder grote belangstelling geopend

mainImage
Tweede veld Red Lions onder grote belangstelling geopend

Onder grote belangstelling is op Sportpark Hoekpolder het tweede softbalveld bij Red Lions geopend. Dit gebeurde zaterdag tijdens het jaarlijkse bedrijven-, familie- en vriendentoernooi, waarvoor meer dan 20 teams hadden zich dit jaar hadden ingeschreven. Rijswijks wethouder van sport, Björn Lugthart wierp daar de ‘eerste bal’ waarmee het tweede veld officieel was geopend.

Red Lions had de extra ruimte hard nodig. Na de zomer is er weer een extra jeugdteam bijgekomen. Bovendien zijn de uiterst succesvolle eerste softbalteams van de vereniging hard op weg om dit jaar kampioen te worden in hun klasse. De dames in de eerste klasse, waarmee promotie naar de Silver League, het op één na hoogste niveau van het damessoftbal in Nederland, zou worden bewerkstelligd. De heren zijn op weg naar de titel in de tweede klasse waarmee ze zouden zelfs promoveren naar de hoogste klasse van het herensoftbal in Nederland. Dit succes trekt nieuwe leden aan.

Het bedrijven-, familie- en vriendentoernooi opnieuw groot succes Het was, met de vele regen van afgelopen week, even spannend, maar gelukkig kon het toernooi zaterdag gewoon doorgaan. Uiteindelijk was het team van The Peanuts de sportieve winnaar van de dag.


Foto: Digitaal Dagblad