Twee frisse gezichten in bestuur Rijswijksche HC

mainImage
Twee frisse gezichten in bestuur Rijswijksche HC

Dinsdagavond bij de algemene ledenvergadering zijn Romi Bloem en Elise Réparon benoemd als bestuurslid van de Rijswijksche Hockey Club. Het jonge tweetal neemt gezamenlijk de portefeuille Organisatie voor hun rekening.

Elise Réparon en Romi Bloem zijn respectievelijk 26 en 23 jaar en spelen al zes jaar samen in Dames 4. Beiden hockeyen al van kinds af aan bij de club en hebben zich daarnaast ook verdienstelijk gemaakt als jeugdtrainer en zaten in meerdere commissies. Gezamenlijk organiseren zij al drie jaar het succesvolle seniorentoernooi en hebben ontdekt organiseren leuk te vinden. Zij besloten vervolgens om zich verkiesbaar te stellen om zodoende nog meer te kunnen betekenen voor RHC.

Wat bezielt deze meiden om op zo’n  jonge leeftijd in het bestuur te stappen? “Wij vinden het belangrijk dat de jong-senioren opstaan om mee te denken en mee te praten aan de toekomst van RHC”, aldus Romi en Elise op de website van de club. “We hebben gemerkt dat veel leeftijdsgenoten goede ideeën hebben, maar niet zelf het initiatief nemen om hier wat mee te doen. Onder het motto ‘niet lullen, maar poetsen’ grijpen wij deze uitdaging met aan om zodoende misschien een inspiratie te zijn voor onze mede senioren.“


| Foto: Digitaal Dagblad