Nog paar plekken voor Inter Rijswijk Bedrijvenvolleybaltoernooi

mainImage
Nog paar plekken voor Inter Rijswijk Bedrijvenvolleybaltoernooi

Er zijn voor het Inter Rijswijk Bedrijvenvolleybaltoernooi nog enkele plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij. Al 26 deelnemende teams, laatste ronde voor de laatste plaatsen. Er is nog plaats voor maximaal 6 gelegenheidsteams om in juni mee te doen aan het gezellige bedrijvenvolleybal toernooi in de Marimbahal te Rijswijk!

Doe ook mee en schrijf snel in via het aanmeldformulier op: www.bedrijvenvolleybal.net

Ieder jaar verwelkomt de organisatie weer teams die voor het eerst meedoen. Het belangrijkste is om samen op een sportieve manier vooral veel plezier te hebben. Ieder team speelt 2 toernooi avonden. Een voorronde waarbij alleen nog ingeschreven kan worden voor donderdag 14 juni (dinsdag 12 juni is volgeboekt). Afhankelijk van de eindrangschikking in de voorronde wordt vervolgens door ieder team een finale avond gespeeld op dinsdag 26 juni (kleine finale) of donderdag 28 juni 2018 (grote finale).

Schrijf jullie team snel in! Inschrijving sluit definitief op 5 juni of eerder bij het bereiken van het maximaal aantal teams. Informatie en inschrijven op: www.bedrijvenvolleybal.net

 


Foto: Digitaal Dagblad