Laatste dag: nomineer goede sportprestaties in Rijswijk voor sportprijzen 2018

mainImage
Laatste dag: nomineer goede sportprestaties in Rijswijk voor sportprijzen 2018

De locatie van de uitreiking van de Rijswijkse Sportprijzen is een bijzondere. Op het Prinses Irene Sportpark worden verschillende sporten gespeeld. De multisportlocatie, dat later ook als Buurthuis van de Toekomst moet gaan fungeren, herbergt voetbal (Celeritas en sportscholen ‘De Nieuwe Burcht’ en ‘Skillz’), pétanque (A.B.A.), frisbee (Ultimus Prime) en korfbal (Refleks).

“De uitreiking van de sportprijzen moet een weer een sportfeest gaan worden waarbij zoveel mogelijk Rijswijkse sporters aanwezig zijn.” Het zijn de woorden van organisator Erwin van Es van Set in Motion. “Sporters die iets bijzonders hebben gepresteerd, mogen best wel extra in het zonnetje worden gezet. Het zijn niet alleen wereldkampioenen die wij zoeken, nee iedereen die op zijn of haar niveau een prestatie heeft neergezet zou door hun club genomineerd moeten worden. Voor iedereen ligt er een mooie sportpenning klaar. En tijdens de avond zorgen wij ook voor entertainment.”Het is voor Set in Motion nu de negende keer dat zijn de Rijswijkse Sportprijs mogen organiseren. Van Es: ”Onze vaste presentatoren René Marquard en Rob Hekman zijn ook weer van de partij. De prijzen worden toegekend door een deskundige jury en natuurlijk hebben de Rijswijkers zelf ook weer invloed op de uitreiking bij de publieksprijzen. Net als voorgaande jaren hopen wij op een volle bak in het clubgebouw. Maar zonder nominaties kunnen wij de prijzen niet uitreiken. Daarom een extra oproep aan de Rijswijkse clubs om hun goed presterende leden te nomineren. Want dat verdienen ze.”Ken jij inwoners die in 2018 een geweldige sportprestatie hebben geleverd en in aanmerking komen voor één van de sportprijzen? Nomineer dan tot 28 december uw favoriete sporter(s).

De sportprijsuitreiking zal gehouden worden bij het Prinses Irene Sportpark (STIP) op vrijdagavond 18 januari 2019. Iedereen die de Rijswijkse sport een warm hart toedraagt is hierbij van harte welkom.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Erwin van Es. U kunt hem telefonisch bereiken op 06 55897571 of een e-mail sturen naar [email protected]

Om het nominatieformulier in te vullen, ga naar: https://www.rijswijk.nl/sportprijs2018

 


Foto: Digitaal Dagblad