Rijswijks Dagblad | Korfbalvereniging Refleks klaar voor een spetterend veldseizoen

Korfbalvereniging Refleks klaar voor een spetterend veldseizoen

mainImage
Korfbalvereniging Refleks klaar voor een spetterend veldseizoen

Op zondag 1 april start weer het veldseizoen bij Refleks. Bijzonder dit jaar is, is dat het veld volledig aangepast is naar de nieuwe eisen van de Koninklijke Nederlandse Korfbalverbond (KNKV). Waardoor Refleks zich kan meten met de alle grote clubs.

Dankzij de steun van de gemeente Rijswijk, was het mogelijk om deze aanpassingen te maken. Dat is ook de reden dat wij Björn Lughthart uitgenodigd hebben om het veld feestelijk te openen.

Op deze dag stellen wij, als vereniging, vanaf 12:00 uur onze deuren wagenwijd open en organiseren wij voor iedereen een Open Dag. Naast het bekijken van alle thuisspelende teams met in het bijzonder de selectie, is er voor de kinderen een hoop te beleven.

Zo kunnen zij deelnemen aan korfbalactiviteiten, is er een klimmuur en kan er gesprongen worden op wel hele grote springkussen.

Wanneer je niet op de Open Dag aanwezig kan zijn, is er voor iedereen ook de gelegenheid om gratis te komen trainen. Deze trainingen vinden plaats op dinsdag 27 maart en 3 april om 18.00.

Op deze manier willen wij iedereen kennis laten maken met deze dynamische sport, die ook nog eens gemixt beoefend wordt.
Foto: Digitaal Dagblad