Korfballers Refleks maken zich op voor zaalseizoen

mainImage
Korfballers Refleks maken zich op voor zaalseizoen

Zaterdag sluiten de Rijswijkse korfballers van Refleks het eerste deel van  het veldseizoen af met een uitwedstrijd in Bilthoven bij Nova. Daarna begint het hoofdprogramma; het zaalseizoen. Deze wordt gestart met de Haagse Korfbaldagen en daar volgt de competitie. De korfbalbond (KNKV) heeft de competitie indeling daarvan deze week bekend gemaakt.

Het eerste van Refleks is  in de Tweede klasse ingedeeld in poule G. Daarin treft het weinig regiogenoten, alleen GKV uit Den Haag. Verder spelen de Rijswijkers tegen Reeuwijk, Atlantis, IJsselvogels, EKVA, KIOS, en ADOS.

HKD

In voorbereiding op de competities in de zaal gaan op 1 november de Haagse Korfbaldagen van start. Op de openingsdag van het grootse evenement speelt Refleks 1 op donderdag 1 november om 20.45 uur in de Sporthal Hogeveld in de klasse Senioren 1-2-3 tegen DES. Op zondag 4 november staat om 14.30 uur de ontmoeting tegen Dubbel Zes op het programma in Sporthal Ockenburgh. De laatste poulewedstrijd staat gepland op dinsdag 6 november in Sporthal de Hofstede in Maaslandtegen ODO, aanvang 19.40 uur.

Jeugd Refleks

Ook de A1 van Refleks doet mee aan de HKD 2018. De Rijswijkse korfballers spelen daarin de volgende wedstrijden:

Zaterdag 3 november in de Sportcampus Zuiderpark
09.30 uur Refleks A1 – Weidevogels A1
10.50 uur Refleks A1 – Maassluis A1
12.40 uur Refleks A1 – DES A1
Als de Rijswijkse jeugdkorfballers  eerste of tweede in de poule worden, dan spelen ze op maandagavond 5 november in Sporthal Ockenburgh in de kwartfinale.


| Foto: Digitaal Dagblad