Jeffrey de Zwaan uit Rijswijk zoekt opkomstlied voor WK darts

mainImage
Jeffrey de Zwaan uit Rijswijk zoekt opkomstlied voor WK darts

Jeffrey de Zwaan opent op donderdag 13 december het WK darts in Londen tegen de Indiër Nitin Kumar. Bij winst stuit ‘The Black Cobra’ op regerend kampioen Rob Cross. De vraag is echter op welke muziek de in Rijswijk geboren darter op het podium verschijnt. De Zwaan vraagt daarvoor uw hulp.

Jeffrey de Zwaan brak dit jaar definitief door bij het grote publiek als professioneel darter. Hij beleeft een geweldig seizoen en mag ook de openingswedstrijd van het aanstaande Wereldkampioenschap in Londen spelen. Bij winst donderdag 13 december tegen Nitin Kumar uit India stuit ‘The Black Cobra’ nog diezelfde avond op Rob Cross, de regerend wereldkampioen. Het WK darts in het Alexandra Palace in Londen wordt op 1 januari 2019 afgesloten met de finale.

Alles om De Zwaan is professioneel geworden. Na een nieuwe sponsor, een eigen website, een eigen dartlijn is het nu ook tijd voor een nieuw opkomstmuziekje. Hij kwam voorheen altijd het podium op onder de klanken van ‘Moves Like Jagger’, maar dat was niet zijn eigen keus. Een hardcore-nummer dat de nu in Leidschendam woonachtige darter vervolgens in gedachte had, werd door de bond (PDC) afgekeurd. Onze land- en stadgenoot is nu op zoek naar een ander nummer dat bij hem past en vraagt daarvoor de hulp van het publiek. Het moet een nummer zijn dat ook leuk is voor Engels publiek, dus geen Nederlandstalig lied.

Heeft u een suggestie? Laat dan een reactie achter op de facebookpagina van Jeffrey de Zwaan of stuur een tweet naar: @BlackCobra180.


Foto: Digitaal Dagblad