Gehavend RVC Celeritas onnodig onderuit bij Erasmus (met foto's)

mainImage
Gehavend RVC Celeritas onnodig onderuit bij Erasmus (met foto's)

RVC Celeritas leed zaterdag de tweede competitienederlaag van het seizoen. Uit bij Erasmus verloren de Rijswijkers, die kampten met een waslijst aan absenten, met 2-0 en wachten daarmee nog op de eerste zege in de Vierde klasse D.

Vorige week tegen GSC ESDO liet RVC Celeritas een stijgende lijn zien en zaterdag wilde de ploeg van trainer Young deze doortrekken. De Rijswijkse ploeg kampt echter met een enorme lijst aan spelers met blessures. Desondanks was de nederlaag in Den Haag volkomen onnodig.

RVC Celeritas begon goed, speelde gedisciplineerd en kreeg een aantal kansen. Helaas ontbrak het aan scherpte om op voorsprong te komen. Na een half uur spelen keerde de wedstrijd en was de organisatie weg. Keeper Bullent Ozcan hield zijn ploeg nog in de wedstrijd met een aantal fantastische reddingen. 

Na rust wisselde RVC noodgedwongen tweemaal, maar kreeg toch weer de eerste scoringsmogelijkheid. El Arouti stuitte echter op de Haagse doelman. Vervolgens speelden de Rijswijkers met te weinig overtuiging waardoor de gastheren de wedstrijd weer overnamen. Erasmus rook zijn kans, was slimmer en effectiever en wist tweemaal het net te vinden. Daardoor leed RVC Celeritas een onnodige 2-0 nederlaag.

Bron: Het Haags Amateur Voetbal


| Foto: Digitaal Dagblad