Boekpresentatie Haagse voetbaltrainers op Sportpark Prinses Irene

mainImage
Boekpresentatie Haagse voetbaltrainers op Sportpark Prinses Irene

De Haagse trainers, deel 1. Zo heet het boek van schrijvers Nico Mos en Pieter Donath dat vanavond vrijdag 12 oktober in de kantine van Sportpark Prinses Irene aan de Schaapweg in Rijswijk wordt gepresenteerd. Ruim 70 voetbaltrainers uit de Haagse regio zijn in het eerste deel van een nog te maken reeks beschreven, waarvan er ook velen vanavond aanwezig zullen. Speciale gastspreker is ex-ADO en FC Den Haag-trainer Rob Baan.

Nico Mos en Pieter Donath kregen bij het schrijven van De Haagse trainers, deel 1 hulp van Tom Scholten, Rob Blankenstein en Chris Willemsen. Ruim 70 voetbaltrainers uit de Haagse regio zijn er in opgenomen. “Ze hebben allemaal het voorrecht een Haagse trainer te mogen worden genoemd”, aldus uitgever en co-auteur Chris Willemsen. “Ze kunnen in de rest van Nederland op hun achterste benen gaan staan, maar het is echt waar: er is geen betere trainer dan een Haagse trainer. Einde discussie.”

In de vooraankondiging wordt kort beschreven wat een trainer van een Haagse voetbalclub moet hebben: “Een perfecte mix van theorie en praktijk, maar ook prestatiedrang, plezier, bluf en bescheidenheid. En niet te vergeten: humor.”

De presentatie van het eerste exemplaar is vanavond vrijdag 12 oktober om 20.00 uur. De inloop in de kantine van RVC Celeritas is vanaf 19.30 uur. Het boek kost € 15,00 en is daar vanavond ook te koop. Ook ligt het boek bij diverse boekhandels bijvoorbeeld of via de uitgever zelf: www.nederlandsesportboekenclub.nl.


Foto: Digitaal Dagblad