Bestuur RVC Celeritas compleet na positieve ALV

mainImage
Bestuur RVC Celeritas compleet na positieve ALV

Op de algemene ledenvergadering van RVC Celeritas is het bestuur van de club gecompleteerd. Alex van Dierendock (penningmeester) en Shey Setoe (secretaris) zijn toegevoegd aan het drietal dat al eerder was verkozen en aanblijft. Daarnaast werd bekend gemaakt dat er op 29 september een openingsfeest zal worden gehouden.

Hans Boutens (voorzitter), Raymond de Kruif (vice voorzitter) en Max Koopman (adviseur) blijven aan in het bestuur van RVC Celeritas en krijgen gezelschap en steun van het hierboven genoemde duo. Ook zijn diverse commissies geformeerd die het bestuur zullen adviseren en helpen.

Oud-Celeritaan Frank Kuijl en Annemiek Herrebout gaan ter ere van het eerste seizoen op de velden aan de Schaapweg en de naamsverandering van HSV Celeritas naar RVC Celeritas een openingsfeest organiseren. Deze staat gepland voor  29 september aanstaande. Eerder was bekend dat Dennis Young komend seizoen de hoofdtrainer zal zijn van de zaterdag selectie en binnenkort maakt de club ook zijn technische staf bekend.


| Foto: Digitaal Dagblad