Aad de Mos aanwezig bij Open Dag Prinses Irene Sportpark

mainImage
Aad de Mos aanwezig bij Open Dag Prinses Irene Sportpark

Maar liefst zes sportclubs zijn zaterdag aanwezig bij de Open Dag van het Prinses Irene Sportpark. Wethouder Jorke van der Pol  en ambassadeur  Aad de Mos nemen het woord tijdens de vlaggenceremonie 12.00  en 12.30 uur van de nieuwe bewoners. De zes bewoners laten vanaf 12.30 uur zien wat er allemaal op sportgebied te beleven valt op het Sportpark aan de Schaapweg.

Voetbalschool De Nieuwe Burcht (met meisjes groepen), voetbalschool Skillz (jongens en meisjes gemixt) en de jeugd van RVC Celeritas verzorgen met korte demo’s het voetbaldeel, en het multisport karakter van het Rijswijkse sportcomplex wordt verder vorm gegeven door demo’s van korfbalvereniging Refleks, Rijswijkse Petanque Club ABA (jeu de boules) en frisbee club Ultimus Prime met als klap op de vuurpijl om 14.00 uur een frisbee wedstrijd.

De zes bewoners van het Sportpark Prinses Irene zullen het hoofdveld zo inrichten dat er een parcours ontstaat waarbij jeugd en volwassenen actief kunnen kennismaken en deelnemen aan de clinic’s van de vier verschillende sporten. Ook voor buurtgenoten en de aller kleinsten is er vertier met springkussens, een stormbaan, schminkende clowns en een beren loterij. De feestelijkheden worden afgesloten met een licht buffet vanaf 16.30 uur met sponsors en sportparkbewoners.

 


Foto: Digitaal Dagblad